winterfeest

zaterdag 14 december 13 - 20 uur

Kom genieten van de winter bij Natuurtalent!

 

Kom kaarsen maken, schuif aan in de Yurt aan de houten tafel vol met allerhande spul om je eigen kerst-upcyle-deco te fixen en warm je aan de vuurkorf (of aan de glühwein). Shop ambachtelijke, zelfgemaakte natuurlijke kerstartikelen, voor jezelf of als cadeau.

 

De live muziek wordt verzorgd door BN'er (Bekende Natuurtalenter) Charles met zijn eigen sessieband: 'Niemand minder'. Onze illustere BN'er Oscar is met zijn maatje Luuk de DJ van de dag. 

 

Chef Remco stelt het menu pas samen als hij weet welke groenten dan pieken: reken op kost voor jong en oud, vlees en vega.

Al zin in Beijing 2022? Kom dan voorgenieten bij de Kinder-Winterspelen 2019 in Schiebroek: 100 meter pinguïn gooien en de 2 meter winterblik werpen zijn twee voorbeelden van de wintersporten die er zijn voor de jonge gasten.

 

Heb je al gehoord dat Natuurtalent hét uitgiftepunt is geworden van AdopteerEenKerstboom? We vertellen je er graag over op het Winterfeest.  

De toegang is gratis. De opbrengst van de workshops, spelen, de hapjes en drankjes gaat naar Natuurtalent maar vooral naar: Miepje, Summer, Hamlett & Bacon, JaapGroteSchaap en alle andere dieren van Natuurtalent. 

Wees Welkom!

© 2019 Natuurtalent

Veldkersweg 50 3053 JR  ROTTERDAM

  • Facebook Clean