U kunt bij Natuurtalent terecht voor bijeenkomsten, vergaderingen en feestjes.

Verblijft u in het Theehuis, dan zijn er geen locatiekosten. In het theehuis is plaats voor 20 personen. Bent u met meer dan 20 personen dan geeft ons Tuinhuis010 ruimte aan nog eens 30 personen. 

 

In het Theehuis kunt u tijdens openingstijden ook daggasten van Natuurtalent verwachten, het Tuinhuis huurt u voor 125 euro (ex btw) per dagdeel en deze ruimte is dan exclusief voor uw gezelschap. Van april tot ongeveer eind september kan er ook gebruik worden gemaakt van ons overdekte terras dat nog eens plaats biedt aan ongeveer 30 personen.

We kunnen voor alle boekingen buiten de reguliere openingstijden (woensdag tot en met zondag van 10 tot 17 uur) voor u open gaan. Dit doen we met veel plezier. We brengen dan personeelskosten in rekening. Globaal zetten we 1 personeelslid op 20 gasten in. Zij kosten 25 euro per persoon.

Omdat alle vergaderingen, bijeenkomsten of feestjes bij ons maatwerk zijn is bovenstaande informatie slechts een richtlijn. Voor een reservering hebben we altijd overleg over de invulling. Samen met u maken we een plan dat helemaal bij uw wensen aansluit.


Voor alle info of reserveringen: u kunt ons een mail sturen via de onderstaande knop.

 

© 2019 Natuurtalent

Veldkersweg 50 3053 JR  ROTTERDAM

  • Facebook Clean