Adopteer een kerstboom!

Natuurtalent is dit jaar het uitgiftepunt voor ‘AdopteerEenKerstboom’ in Rotterdam. Miljoenen kerstbomen verdwijnen elk jaar in de verbrandingsoven. Niet nodig vinden wij van Natuurtalent . Bij ons haal je een kerstboom op, die in januari weer terug geplant wordt bij de biologische kweker van Adopteer een Kerstboom.. Zo gaat een kerstboom meerdere jaren mee. Onze bomen zijn bovendien allemaal biologisch gekweekt, zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Elke boom heeft een uniek nummer. Door jouw boom met dit nummer te registreren, kun je het volgend jaar je eigen boom opnieuw adopteren. Zo krijgt je kerstboom een eigen ‘thuis’.

Zo werkt het

Je komt naar Natuurtalent en zoekt de boom uit waar je blij van wordt. Er is glühwein, een vuurkorf, chocomel en soep. Heb je al een eigen adoptieboom, dan is het mogelijk nog spannender. Hoe zou hij er nu uitzien? Herken je je eigen boom nog? Is de liefde blijvend? Heb je een boom naar wens, dan betaal je bovenop de adoptieprijs 10 euro statiegeld. Het statiegeld krijg je retour als je je boom in januari in goede conditie terug brengt. 

Bij het uitzoeken of ophalen van je adoptieboom krijg je een flyer mee met verzorgingstips én een flyer, waarin staat hoe je je eigen boom kan registreren. In de boom hangt een metalen penning met een uniek boomnummer. Door jouw naam aan het nummer te koppelen, wordt het je eigen unieke kerstboom. Bestaande klanten moeten hun registratie na het ophalen van de kerstboom ook opnieuw bevestigen. Registeren doe je dus zelf, zodat je gegevens altijd correct en actueel zijn. De penning gaat meerdere jaren mee en mag daarom niet worden verwijderd.

Wees er snel bij, veel gezinnen en bedrijven zijn enthousiast. Je kunt ook vragen of je op de lijst voor volgend jaar komt, we zullen dan extra bomen aanvragen en sturen je dan in november een mail of je nog interesse hebt. Iedereen die zijn boom heeft geregistreerd, krijgt in november een mail, waarin staat hoe je je eigen boom eenvoudig weer online kan reserveren. 

 

Prijzen

1,00 meter - 26 euro

1,25 meter - 31 euro

1,50 meter - 36 euro

1,75 meter - 41 euro

Ophaaldagen

woensdag  11 december 13 - 17 uur

donderdag 12 december 13 - 20 uur

vrijdag        13 december 13 - 17 uur

zaterdag     14 december 13 - 20 uur (Winterfeest bij Natuurtalent!)

zondag       15 december 13 - 17 uur

Terugbrengdagen

woensdag  08 januari 13 - 17 uur

donderdag 09 januari 13 - 17 uur

vrijdag         10 januari 13 - 20 uur

zaterdag      11 januari 10 - 17 uur

© 2019 Natuurtalent

Veldkersweg 50 3053 JR  ROTTERDAM

  • Facebook Clean